Stan Van Samang onthult eigen ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne

In navolging van Niels Destadsbader, Gers Pardoel, Clouseau, Laura Tesoro en vele andere topartiesten kreeg Stan Van Samang zopas zijn hoogsteigen ster op de Story Walk of Fame aan het Proximus Theater in Plopsaland De Panne.

 

De prestigieuze Story Walk of Fame aan het Proximus Theater in Plopsaland De Panne is opnieuw een ster rijker. Niemand minder dan popzanger Stan Van Samang, bekend van de hits ‘Snow’, ‘Don’t Close Your Eyes’, ‘Een Ster’ en ‘River of Life’, onthulde er zonet in het bijzijn van tal van fans en bezoekers, zijn eigen ster. Op zaterdag 4 december staat Van Samang in het Proximus Theater met een nieuwe indoorshow ‘Anders Dan Anders’. Met deze nieuwe theatertour wil hij een passend vervolg breien aan zijn vorige theatertour ‘Op de Schoot’, waarmee hij meer dan 70 optredens gaf over heel Vlaanderen.

 

“De Story Walk of Fame telt momenteel al 25 sterren en wordt langzaam maar zeker een extra attractie binnen Plopsaland De Panne. Bezoekers zijn hier vaak te vinden om foto’s te maken van hun favoriete artiesten die we met een ster vereeuwigd hebben. Na zijn opmerkelijke passage in het eerste seizoen van het VTM-programma ‘Liefde Voor Muziek’, zijn succesvolle muziek- én acteercarrière en zijn geplande concert in het Proximus Theater wilden we Stan Van Samang graag in de bloemetjes zetten. Met een ster op de gerenommeerde Story Walk of Fame konden we dit op geen betere manier doen.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne.

Tickets voor het het liveconcert van Stan Van Samang op zaterdag 4 december 2021 in het Proximus Theater in De Panne zijn te koop via proximustheater.be.

Proximus Theater