Plopsaland plaatst nieuwe decorstukken in Tomorrowland gebied

Plopsaland De Panne heeft enkele nieuwe decorstukken geplaatst in het gebied rond de nieuwe achtbaan The Ride to Happiness. Zo vind je er nu kleurrijke lantaarnpalen terug en is het gebied verder afgewerkt met een boog boven de ingang van het gebied.

 

Plopsaland De Panne heeft het nieuwe gebied rondom hun nieuwe achtbaan verder aangevuld met enkele decorstukken. Wie het gebied rond Tomorrowland nu binnenkomt, kan op een informatiebord het verhaal rond de attractie lezen. Zo kun je lezen dat The Ride to Happiness zich volledig laat begeleiden door de 4 elementen van de natuur nl. wind, vuur, aarde en water. Dit informatiebord staat net voor de ingang van het gebied waar je nu onder een grote boog binnenkomt in het gebied. Langs de weg vind je allerlei kleurrijke lantaarnpalen en in het water zie je dan weer waterlelies liggen.

In het gebied zal je ook nog een vlinder kunnen vinden die zich verstopt tussen de planten. De officiële opening van het gebied is al enkele weken geleden. Toen was het gebied nog niet volledig klaar doordat de decorstukken nog niet geleverd waren. De vertraging is een gevolg van de blokkade op het Suezkanaal eerder dit jaar.

 

Bron: Plopsaland

Foto’s: Hendrik Maes en Gregory Dewulf/TPF