Covid Safe Ticket voor Nacht van de Abonnees in Plopsaland De Panne

Wie op 27 augustus aanwezig wil zijn op Nacht van de Abonnees zal daarvoor een Covid Safe Ticket nodig hebben. Het Covid Safe Ticket of het Europees Digitaal Covid Certificaat is nodig voor bezoekers vanaf 18 jaar.

 

Abonnees van de Plopsa-parken die op 27 augustus naar de Nacht van de Abonnees wensen te gaan, zullen hiervoor een Covid Safe Ticket of een Europees Digitaal Covid Certificaat nodig hebben. Dit moet verplicht voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.

 

Je kan een Covid Safe Ticket krijgen wanneer je aan één van de volgende vereisten voldoet:

  • Je bent volledig gevaccineerd voor een periode van 2 weken, indien het vaccin bestaat uit 2 dosissen moet je ook 2 dosissen gekregen hebben.
  • Je hebt een PCR-test laten afnemen met een negatief resultaat, deze test mag niet ouder zijn dan 48 uur.
  • Je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden

 

Het Covid Safe Ticket is een QR-code die je via een app kunt krijgen. Voor mensen die niet beschikken over een gsm is er ook een andere optie om de QR-code te verkrijgen via burgerprofiel.be of mijngezondheid.be

Wie het park het op 27 augustus bezoekt overdag zal geen Covid Safe Ticket nodig hebben. Gedurende de hele dag kan je op vertoon van de QR-code een polsbandje verkrijgen. Het programma en meer info over de Nacht van de Abonnees kan je terugvinden in dit artikel.

Bron & foto: Plopsaland