Plopsaland De Panne organiseert opnieuw Nacht van de Abonnees

Na een jaartje uitstel is de Nacht van de Abonnees terug in Plopsaland De Panne. Door de coronacrisis kon dit evenement vorig jaar niet doorgaan maar dit jaar wel. De hele avond is het park alleen toegankelijk voor abonnees en hotelgasten. Samson en Marie geven op die avond ook een spetterend optreden.

 

Ieder jaar in de zomervakantie organiseert Plopsaland De Panne de Nacht van de Abonnees. Vorig jaar is dit evenement niet kunnen doorgaan doordat er geen evenementen mochten georganiseerd worden vanwege de coronacrisis. Dit jaar is het evenement echter terug op vrijdagavond 27 augustus met onder andere een spetterend optreden van Samson en Marie.

De gehele avond is het park enkel toegankelijk voor abonnees en hotelgasten. Tijdens deze avond kun je genieten van een optreden van Samson en Marie maar ook van een dj die enkele toffe nummers aan elkaar zal mixen. Er zullen leuke animaties te ontdekken zijn en de hele avond zijn er talloze kortingen voor alle abonnees. Zo krijg je 25% korting in alle winkels en horecapunten. Verder zullen er ook enkele verrassingen zijn voor wie die avond aanwezig is.

Wie iemand zonder abonnement wil meenemen kan dat. Die persoon betaalt dan € 15,50. Je mag maar 1 iemand extra meenemen per abonnementhouder. Abonnees kunnen de hele dag doorbrengen in het park, de persoon die mee komt zal ‘s avonds maar het park kunnen betreden.

 

Bron en foto: Plopsaland De Panne