PortAventura investeert 16 miljoen in uitbreiding van Hotel Colorado Creek

PortAventura opende in 2019 het hotel Colorado Creek. Dit jaar werd het hotel uitgebreid met maar liefst 141 nieuwe kamers. Hier ging een investering van 16 miljoen euro mee gepaard. Het park, dat lange tijd gesloten moest blijven vanwege de coronamaatregelen, heropende op 15 mei en op 5 juni opende het hotel uiteindelijk haar uitbreiding.

 

Op 15 mei 2021 mocht PortAventura, na een lange sluitingsperiode, eindelijk weer bezoekers ontvangen. Het park investeerde voor dit jaar heel wat miljoenen in de uitbreiding van het hotel Colorado Creek, dat in 2019 geopend werd.

16 miljoen euro werd geïnvesteerd in een uitbreiding van 18.000 vierkante meter. Deze oppervlakte werd gebruikt om 141 deluxe-kamers toe te voegen aan het reeds bestaande aanbod, maar er kwam ook een nieuw zwembad, een nieuw restaurant en een Lake Bar. Colorado Creek staat in het teken van de Amerikaanse goudkoorts in het Wilde Westen.

 

Bron en foto’s: PortAventura