La Foire Saint-Pierre de Beauvais trekt Frans kermisseizoen op gang

Vanaf woensdag 9 juni was het zover! Naast de Belgische kermissen mochten ook de Franse kermissen opnieuw gehouden worden. La Foire Saint-Pierre de Beauvais laat er alvast geen gras over groeien en zal plaats vinden van zaterdag 12 juni tot en met zondag 4 juli.

 

In Beauvais vindt van 12 juni tot 4 juli de Foire Saint-Pierre plaats. De evenement zal dit jaar het Franse kermisseizoen op gang trekken en zal terug te vinden zijn op de Parking Saint-Quentin en l’Avenue Nelson Mandela met een heleboel nieuwigheden.

Wat we al zeker weten is dat de Top Flip van Perrin voor het eerst naar Beauvais komt, het gaat hier om een topspin attractie. Ook de Chamonix, een attractie van het type Chenille en de Techno Power zullen voor het eerst aanwezig zijn op de Foire Saint-Pierre.

 

 

Ook andere thrillrides zoals de Mega Extrem van Leraître, de Bad Trip, La Pieuvre en de Magic Dance van Aelters en Baillet zijn opnieuw present. Voor achtbaanfans zijn er twee kleinere achtbanen met de Dragon van Jacky Sorrel en de Baby Pomme. Ook botsauto’s, spookhuizen, funhouses en andere leuke attracties zijn present.

 

 

Voorlopige attractielijst:

Mega Extrem

Top Flip

Bad Trip

Techno Power

Magic Dance

Chamonix

La Pieuvre

Hully Gully

Crazy Halloween

Palais du Rire

Autoskooter “Chez Tony”

Simulateur 6D

Le Dragon

Minos

Baby Pomme

 

 

 

 

 

Bron: Foire Saint-Michel de Péronne

Foto’s: Fete foraine de Beauvais