Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen heeft nieuwe Sky Fly attractie geopend

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen heeft haar nieuwe spectaculaire attractie geopend. Het gaat om een Sky Fly attractie van de Duitse fabrikant Gerstlauer met als naam Majas Wilde Schwestern. Passagiers kunnen zelf bepalen hoeveel ze overkop gaan tijdens de rit.

 

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen heeft haar nieuwe attractie “Majas Wilde Schwestern” geopend. Het gaat om een Sky Fly van de Duitse fabrikant Gerstlauer en is meteen de hoogste attractie die de Karls groep gebouwd heeft.

Op deze molen nemen bezoekers plaats in afzonderlijke stoeltjes met aan beide kanten een vleugel. De molen draait rond en de inzittenden kunnen door middel van het bewegen van de vleugels zelf bepalen of ze overkop gaan of niet. Hiermee is de attractie geschikt voor alle leeftijden. Wie het graag rustig houdt, vliegt gewoon rustig rond, wie graag thrill heeft kan tientallen keren overkop gaan tijdens de rit. Op sommige van deze molens kunnen tot meer dan 100 koprollen gemaakt worden tijdens 1 ritje.

 

 

Uitbreidingen:

De vorige grote uitbreiding van Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen dateert van 2019. Toen werden onder andere 2 achtbanen geopend met Erdbeer Raupenbahn en Kaffeekannen-Express. De eerste achtbaan staat in het teken van de aardbeien, het product waar de Karls-parken rond draaien en die je overal kan kopen in het park. De tweede achtbaan staat in het teken van de koffiepottenverzameling die de parken hebben, samen vormen ze de grootste collectie ter wereld.

Dit najaar staat alweer de opening van een andere grote attractie op de planning. Deze attractie wordt de eerste in Duitsland die gebruik zal maken van Augmented Reality, een technologie waarmee projecties gemaakt worden op een echte omgeving waardoor bezoekers in een soort van virtuele werkelijkheid terecht komen.

 

Bron & foto: Karls Erlebnis-Dorf