Eerste onride toont darkride scenes nieuwe achtbaan Movie Park Germany

Het Duitse pretpark Movie Park Germany opent woensdag haar nieuwe achtbaan. Het gaat om een Multi Dimension Coaster van de Zwitserse fabrikant Intamin Amusement Rides die bijna volledig indoor gelegen is. Ondertussen is de eerste onride verschenen die een goed beeld geeft op de darkride scenes.

 

Woensdag opent in het Duitse pretpark Movie Park Germany een Multi Dimension Coaster die gebouwd werd door de Zwitserse fabrikant Intamin Amusement Rides. De attractie is gelegen in de vroegere hal van de darkride Ice Age Adventure en heeft de naam Movie Park Studios gekregen.

Ondertussen werd de eerste onride video van de rollercoaster naar buiten gebracht en daar krijgen we een goed beeld op de achtbaan. Movie Park Studios neemt de bezoekers mee in fictieve studio’s waar films opgenomen worden. Iedereen neemt plaats in een achtbaantreintje die de inzittende meeneemt op rit langs de verschillende filmsets waar de films worden opgenomen.

De achtbaan is een echte familiecoaster en darkride gecombineerd met speciale elementen. Zo heeft de attractie twee verschillende lanceringen, eentje die de bezoekers vooruit lanceert en eentje die achterwaarts lanceert. Daarnaast bevat de achtbaan een draaiplatform die de treinen van 12 personen 360° laat draaien. Tijdens de rit van 532 meter behalen de 3 treinen een maximale snelheid van 60 km/u. Hierdoor wordt een capaciteit van 900 personen per uur voorzien.

 

Het volledige project kan je hier op de voet volgen. De achtbaan opent woensdag 23 juni 2021 officieel voor bezoekers.

 

 

Foto’s: Movie Park Germany