Bouwwerken begonnen aan grote nieuwe waterattractie Familypark

Het Oostenrijkse pretpark zal volgend jaar opnieuw uitbreiden met een nieuwe attractie. Het park kondigde al aan dat ze mooie plannen hadden, maar houdt de lippen stijf op elkaar over welke deze zijn. Nu de werkzaamheden aangevat zijn, kunnen we zien dat het om een waterattractie gaat.

 

In 2022 mogen bezoekers van het Oostenrijkse Familypark een nieuwe attractie verwelkomen. De nieuwe attractie wordt gebouwd op een groot gebied tussen de “Edelsteinmine” en de “Traktorbahn”, waarop voorheen verschillende dieren stonden.

Het park zelf laat voorlopig nog niets los over welke attractie er gebouwd wordt, maar een fanpagina kon enkele foto’s maken van de bouw, waarop we duidelijk kunnen zien dat het een waterattractie wordt, hoogstwaarschijnlijk een Log Flume.

Bron en foto’s: Parkerlebnis, Martin E. van Familypark Neusiedlersee & Co