Naam nieuwe achtbaan Parc du Bocasse bekendgemaakt

Het Franse pretpark Parc du Bocasse was de laatste maand druk bezig met de bouw van een nieuwe achtbaan die in het teken van de dinosaurussen staat. Deze nieuwigheid werd gebouwd door het Nederlandse bedrijf Vekoma.

 

Binnenkort komt er opnieuw een achtbaan bij in het Franse pretpark Parc du Bocasse. Vekoma bouwde hier namelijk een van haar Suspended Family Coasters. Deze achtbaan is gelegen in het Dinosaurusgebied van het park. In een filmpje maakte het park onlangs de statistieken en naam bekend.

 

Orochi

De achtbaan heeft een hoogte van 20 meter en een lengte van 450 meter. Tijdens een ritje wordt een snelheid bereikt van 70 km/u. Wie plaats wil nemen in Orochi zal tenminste 120 cm groot moeten zijn. De opening is gepland voor 1 juli 2021.

 

Bron en foto: Parc du Bocasse