Hoogste opblaasbare waterglijbaan komt naar Sint-Niklaas

Deze zomer zal de Belgische stad Sint-Niklaas uitpakken met de grootste opblaasbare waterglijbaan van Europa. Het gaat om een exemplaar van 18 meter hoog en 106 meter lang en waar je met vier tegelijkertijd naar beneden kan glijden.

 

Deze zomer zal het provinciaal domain De Ster in Sint-Niklaas uitpakken met de Monster Summer Slide, dit is de hoogste opblaasbare waterglijbaan van Europa. Het gevaarte is maar liefst 18 meter hoog en 106 meter lang. De glijbaan heeft 4 banen waardoor je telkens met 4 vrienden naar beneden kan glijden.

Het is de eerste keer dat de Monster Summer Slide naar België komt. Vanaf 12 juni zal het publiek de attractie kunnen uitproberen. Reserveren is niet verplicht, maar wel aangeraden. Op drukke dagen is de maximale capaciteit immers meteen bereikt.

Hoe lang de glijbaan blijft staan is nog niet helemaal duidelijk, maar als het een succes wordt, dan zal er zelf bekeken worden of het contract met een jaar verlengd kan worden. Reserveren kan via de website van het provinciaal domein.

 

Bron: vrt