Fotoalbum: Pairi Daiza – april 2021

Aangezien de pretparken nog niet open waren maar het toch prachtig weer was, besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore een bezoekje te brengen aan Pairi Daiza. Wie denkt aan Pairi Daiza denkt uiteraard direct aan de reuzenpanda’s uit China. Deze prachtige dieren worden uitgeleend door China aan het park voor een periode van 15 jaar. Wie geen fan is van deze schattige beren kan terecht in de andere delen van het park. Zo kun je ook enkele delen van de wereld ontdekken zoals Afrika met natuurlijk Afrikaanse dieren zoals leeuwen en olifanten. Wie het graag wat kouder heeft kan naar “The Land of Cold” gaan en een bezoekje brengen aan de ijsberen. In “The Last Frontier” breng je dan weer een bezoekje aan de “gewone” beren en wolven. Deze prachtige themagebieden zijn tevens afgewerkt met geweldige architectuur en een kleurrijk laagje bloemen. Geniet mee van dit prachtige park met enkele mooie foto’s