Fårup Sommerland opent nieuwe attractie Skovturen

Het Deense pretparkseizoen is van start gegaan op 1 mei 2021. Terwijl vele parken nog gesloten zijn door het coronavirus, kon Fårup Sommerland toch reeds de deuren openen. Wie een bezoekje wil brengen moet wel in het bezit zijn van een negatieve coronatest of vaccinatiebewijs.

 

En bij de start van het nieuwe seizoen heeft het park ook zijn nieuwe attractie geopend. Skovturen is een rondritje voor de allerkleinste in een oude oldtimer, een echte klassieker onder de pretparkattracties.

Vorig jaar opende het park nog de achtbaan Saven. Deze Vekoma Family Boomerang is een pak avontuurlijker dan de nieuwe attractie van 2021, maar het kan niet elk jaar spectaculair zijn, en de allerkleinsten, die hebben ook recht op een leuke attractie.

 

Bron & foto: Facebook Fårup