Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe opent nieuwe kinderzone

Het Nederlandse pretpark Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, gelegen in Friesland, zal dit jaar een nieuwe overdekte kinderzone openen met meerdere mini-attracties. De zone zal Kinderland gaan heten.

 

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe opent met Kinderland een overdekte zone die zich toespitst op de allerkleinste bezoekers. Afgelopen winter werd een garage omgedoopt tot Kinderland, een zone die volgens een voorlichtster al langer op het verlanglijstje van het park stond.

In de nieuwe zone kunnen de kinderen draaien, zweven en schommelen in de nieuwe attracties. Ouders kunnen ondertussen een hapje en drankje nuttigen op het naastgelegen terras. Het is momenteel nog afwachten wanneer het park precies mag heropenen van de overheid.

Bronnen: Duinen Zathe, Looopings