Papéa Parc viert 50ste verjaardag met opening reuzenrad

Het Franse pretpark Papéa Parc mag dit jaar 50 kaarsjes uitblazen en opent voor deze gelegenheid een nieuwe attractie. De nieuwe attractie wordt een 30 meter hoog reuzenrad.

 

Papéa Parc is al enkele jaren haar attractieaanbod stevig aan het uitbreiden. Zo opende het park in 2015 de Disco Apache, in 2016 de frisbee Cycloon, in 2017 de Mini Apollo-attractie Le Crazy Motors, in 2018 de trapbootjes, in 2019 een tractorritje en vorig jaar een Ballonnenmolen.

Dit jaar opent het park een 30 meter hoog reuzenrad om de 50ste verjaardag te vieren. Dit reuzenrad wordt gebouwd door Technical Park. Verder voorziet het park heel wat extra groen in het park. Op plaatsen waar voorheen geen schaduw was komen nieuwe bomen en paden en plaatsen die voorheen moeilijk toegankelijk waren met kinderwagens worden geasfalteerd.

 

Bron en foto: Papéa Parc