Parc des Naudières knapt haar achtbaan op

Met de achtbaan Roller Coaster opende het Franse pretpark Parc des Naudières in 2011 haar eerste achtbaan. Deze achtbaan werd gebouwd door Zierer en is van het type Force Two. Doorheen de jaren vervaagde de verf van de baan en dat probleem heeft het park de afgelopen periode aangepakt.

 

Parc des Naudières opende in 2011 haar eerste en tot nu toe enige achtbaan. Deze baan werd gebouwd door het Duitse bedrijf Zierer en kreeg als treintje een uiltje, dat ook de mascotte van het park is. De afgelopen weken heeft het park deze achtbaan de nodige aandacht gegeven.

Men begon met het zandstralen van de roestige stukken van de baan om er nadien een nieuwe grondlaag op aan te brengen. Nadien kreeg de baan een fris nieuw kleurtje. Maar daar bleef het niet bij. Om er voor te zorgen dat de bezoekers in de toekomst op zomerse dagen niet meer in de blakende zon hoeven aan te schuiven werd de wachtrij en het station volledig overdekt.

Roller Coaster is een achtbaan van 9 meter hoog en 222 meter lang, een echte familieachtbaan dus.

 

 

Bron en foto’s: Parc Des Naudières