Naam nieuwe attractie Kingoland bekendgemaakt

Het Franse pretpark Kingoland opent dit jaar opnieuw een nieuwe attractie. Het park opende vorig jaar nog de achtbaan Gold Rush. De eerste werkzaamheden gingen vorig jaar al van start en ondertussen zijn de bootjes geleverd. Daarnaast werd ook de naam van de nieuwe attractie bekendgemaakt.

 

Kingoland is een bescheiden Frans park, dat aankleding hoog in het vaandel draagt. Dit park opende vorig jaar de nieuwe achtbaan Gold Rush, die volledig in westernthema gestopt werd. Ook de rest van het park puilt uit van de themaobjecten en aankleding.

Voor dit seizoen heeft het park een nieuwe waterattractie op de planning staan. Het lijkt er op dat deze gebouwd wordt door de Italiaanse fabrikant Zamperla. Het gaat om een Splash Battle die in piratenthema zal komen.

Vorige zomer werd het volledige waterbassin al gebouwd en ondertussen kwamen de bootjes van de nieuwe attractie aan. Bezoekers zullen hier telkens met 4 personen kunnen in plaatsnemen, ieders met hun eigen waterkanon. Daarnaast werd ook de naam van de attractie bekendgemaakt. Deze wordt Octopus Splash Attack.

 

 

Bron & foto’s: Kingoland