Conny-Land opent nieuwe vrijevaltoren

Het Zwitserse pretpark Conny-Land heeft haar oude vrijevaltoren vervangen door een nieuwe. Dat heeft het pretpark zelf bekendgemaakt. De nieuwe attractie die vooraan in het park komt staat los van het volledige nieuwe gebied dat momenteel klaar wordt gemaakt achteraan in het park.

 

Het Zwitserse Conny-Land ligt nabij de Duitse grens. Het is een kleinschalig pretpark, maar het belangrijkste van Zwitserland. Het attractiepark heeft haar oude vrijevaltoren verwijderd en vervangen door een nieuw exemplaar. In tegenstelling tot de vorige attractie kan deze toren rond haar as draaien, waardoor de bezoekers een uitzicht krijgen over heel het park. Het pretpark plaatste een video van de bouwwerkzaamheden op hun Facebookpagina.

 

Los van deze nieuwe attractie aan de voorkant van het park, gaat Conny-Land grote veranderingen tegemoet. De voormalige dolfijnenlagune, aan de achterkant van het pretpark, werd afgebroken om plaats te maken voor een nieuwe attractie. Op deze manier is er een grote oppervlakte vrijgekomen voor nieuw vertier.

Voor het kleinschalige pretpark betekent dit meteen een enorme ruimte die vrijkomt. Het oude dolfijnbassin nam ongeveer een vijfde van de attractieoppervlakte in beslag. Het park kondigt alvast een nieuwe grote attractie aan op de vrijgekomen ruimte. Wat voor attractie we precies daar mogen verwachten is nog niet bekend.

 

Video: Conny-Land