Nieuwe Nederlandse thrillride Dance Jumper klaar voor gebruik

De gloednieuwe thrillride Dance Jumper van de Nederlandse exploitanten Ruitenberg & Sipkema is klaar voor gebruik. De attractie werd volledig opgebouwd door de eigenaren van de attractie. De Dance Jumper is een Smashing Jump attractie van de Italiaanse fabrikant Fabbri.

 

De Nederlandse exploitanten Ruitenberg & Sipkema hebben de handen in elkaar geslagen. Ze zullen dit jaar namelijk uitpakken met een nieuwe thrillride. Dat lieten de exploitanten in juni 2019 weten aan de hand van een website, die volledig gewijd is aan de nieuwe attractie. Normaal had de attractie vorig jaar in première moeten gaan, maar de coronacrisis stak daar een stokje voor.

Ondertussen is de attractie volledig klaar voor gebruik en werd deze zelf volledig opgebouwd. Hiermee krijgen we ook een goed beeld van de wandschilderingen die aangebracht zijn op de achterwand van de attractie.

De attractie heeft de naam Dance Jumper gekregen en is een Smashing Jump 12 van de Italiaanse fabrikant Fabbri. De thrillride heeft een unieke schuine opstelling met front. Daarnaast is de attractie uitgerust met 24 verschillende draaiprogramma’s. Ook aan buurtbewoners werd gedacht want Dance Jumper werd voorzien van een geluidloze aandrijving. De attractie is uitgerust met 12 armen waar in totaal 24 personen kunnen inzitten.

 

Bron & Foto’s: Dance Jumper