Fotoalbum: De Zonnegloed – maart 2021

In het West-Vlaamse Vleteren ligt een klein bescheiden dierenparkje met de naam “De Zonnegloed”. De Zonnegloed is geen dierentuin zoals een ander want dit is een sanctuary, een plek waar verwaarloosde, verbannen en/of mishandelde dieren terecht kunnen. Dit park is ook een lange tijd gesloten geweest door de coronacrisis en heeft zelfs groenten en fruit gevraagd bij de fans van het park. Uiteindelijk mochten ze halverwege februari terug open en een maand later besloten Themeparkfreak Gregory en zijn vrouw Hannelore het park een bezoekje te brengen. Het park heeft een veel verschillende dieren waaronder heel wat vogelsoorten. Er zijn echter ook heel wat grotere dieren zoals zebra’s, Schotse hooglanders en zelfs bruine beren. Themeparkfreak Gregory zorgde voor enkele mooie foto’s.