Grootse renovatie voor achtbaan Azteka in Le Pal

Het Franse pret- en dierenpark is bezig met grote werken aan haar achtbaan Azteka. Deze achtbaan krijgt dit jaar behoorlijk wat nieuwe track. De baan opende in 2003 en wordt hiermee bijna volledig vernieuwd.

 

In 2003 opende het Franse pret- en dierenpark haar achtbaan Azteka. Deze baan werd gebouwd door Soquet Rides en werd doorheen de jaren toch wel wat ruwer. Om dit tegen te gaan besloot het park de achtbaan een grote renovatie te geven.

 

 

De bestaande track van de eindremmen, het station en de lift blijven behouden. De rest zal volledig veranderd worden. Voor het vervaardigen van de nieuwe trackdelen doet het park een beroep op het Italiaanse staalbedrijf OCEM SRL. Het bedrijf deelde de technische concepten op haar Facebookpagina, alsook enkele foto’s van de nieuwe track die vervaardigd wordt.

Bron en foto’s: OCEM