South Parade Pier opent dit jaar een Drop’N Twist

Het Engelse park South Parade Pier, gelegen in Southsea bij Hampshire, opent dit jaar alweer een nieuwe attractie. Het gaat om een vrijevaltoren van het type Drop’N Twist die draaiende bakjes zal bevatten. De attractie moet openen tegen 12 april 2021.

 

South Parade Pier is bezig met op haar pier attracties te zetten. Kidz Island bevat nu al twee belangrijke attracties met een schommelschip en een Big Apple-achtbaan die vorig jaar geopend werd. Daar komt nu een derde grote attractie bij met een vrijevaltoren.

Deze wordt van het type Drop’N Twist gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. De attractie zal draaiende bakjes bevatten waardoor er een erg leuk en mooi uitzicht zal ontstaan over het water. Hoe hoog de attractie precies wordt, is nog niet bekent, SBF verkoopt de Drop’N Twist torens namelijk in verschillende hoogtes.

Het is de bedoeling dat de pier haar attracties opnieuw opent op 12 april, dit is de dag dat alle pretparken in het Verenigd Koninkrijk opnieuw de deuren mogen openen.

 

Bron & foto’s: South Parade Pier