Sky Fly attractie in opbouw bij Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen

Het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen zal dit jaar een nieuwe attractie openen. De nieuwe attractie krijgt de naam “Majas Wilde Schwestern” en wordt een Sky Fly attractie van de Duitse fabrikant Gerstlauer. Passagiers zullen zelf kunnen bepalen of de rit rustig of net heftig zal worden.

 

Op 26 maart 2021 opent het Duitse pretpark Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen een nieuwe attractie. Het pretpark klopte daarvoor aan bij de Duitse fabrikant Gerstlauer en ze bestelde een attractie van het type Sky Fly. De attractie heeft de naam “Majas Wilde Schwestern” gekregen en wordt meteen de hoogste attractie van alle parken van de Karls groep.

Op deze molen nemen bezoekers plaats in afzonderlijke stoeltjes met aan beide kanten een vleugel. De molen draait rond en de inzittenden kunnen door middel van het bewegen van de vleugels zelf bepalen of ze overkop gaan of niet. Hiermee is de attractie geschikt voor alle leeftijden. Wie het graag rustig houdt, vliegt gewoon rustig rond, wie graag thrill heeft kan tientallen keren overkop gaan tijdens de rit. Op sommige van deze molens kunnen tot meer dan 100 koprollen gemaakt worden tijdens 1 ritje.

Ondertussen zijn de eerste onderdelen aangekomen in het park en is men in Rövershagen druk bezig met de opbouw van de attractie. Het park deelde enkele foto’s op hun Facebookpagina.

De laatste grote uitbreiding van Karls Erlebnis-Dorf Rövershagen dateert van 2019. Toen werden onder andere 2 achtbanen geopend met Erdbeer Raupenbahn en Kaffeekannen-Express. De eerste achtbaan staat in het teken van de aardbeien, het product waar de Karls-parken rond draaien en die je overal kan kopen in het park. De tweede achtbaan staat in het teken van de koffiepotten verzameling die de parken hebben, samen vormen ze de grootste collectie ter wereld.

 

Foto’s: Karls Erlebnis-Dorf