Naam nieuwe thrillride voor Bakken bekendgemaakt

Het Deense pretpark Bakken sloot vorig jaar haar achtbaan Racing na 48 jaar dienst, maar vervangt die attractie dit jaar met een gloednieuwe thrillride. Deze attractie zal van het type Move It 24 worden, gebouwd door de Nederlandse fabrikant KMG. Ondertussen werd ook de naam bekendgemaakt.

 

Met Graes Hoppen zal het Deense pretpark Bakken haar bezoekers trakteren op een dosis pure thrill. Deze attractie vervangt de 48-jarige achtbaan Racing die vorig jaar gesloten werd. Momenteel is de nieuwe attractie nog in productie bij de Nederlandse fabrikant KMG, waar ze volop getest wordt. Op de foto’s van deze testen konden we de naam al ontdekken.

Graes Hoppen is een attractie van het type Move It 24 2.0. Deze attractie bestaat uit een grote gondel, die door middel van drie assen draaibewegingen maakt en overkop gaat. Ondertussen zijn de bouwwerkzaamheden aan deze attractie vergevorderd.

Maar Graes Hoppen wordt niet de enige nieuwigheid voor dit jaar. Het park vervangt namelijk ook de Zierer Jet Ski attractie Dillen. Wat hiervoor in de plaats komt is voorlopig nog niet bekend.

 

 

Foto’s: KMG