Holiday Park neemt afscheid van twee klassieke attracties

Holiday Park neemt afscheid van haar klassiekers de Wellenhopser en het schommelschip Sturmschiff. Deze attracties kon je achteraan het park vinden. Het nieuws ging aan het rollen toen de attracties opdoken op een website waar je tweedehandsattracties kan kopen. Ondertussen zijn beide attracties verkocht en worden ze de komende dagen afgebroken.

 

De Wellenhopser is een Seastorm, een echte klassieker uit de stallen van Mack Rides, al kennen we dit type ook als een Koggenmolen. De attractie draait al sinds 1989 haar rondjes in het park.

 

De Sturmschiff is een schommelschip, eveneens een echte klassieker uit de stallen van Huss. De attractie draait al sinds 1989 haar rondjes in het park.

 

In principe zou de Wellenhopser dit jaar verhuizen naar het nieuwe gedeelte van de Wickie-zone, waar ook een Disk’O Coaster en Splash Battle zal openen. Maar deze plannen gaan dus niet meer door. Nu beide attracties het park verlaten, komt er een behoorlijke oppervlakte vrij voor toekomstige investeringen.

 

Bronnen: usedamusement-rides.com, looopings

Foto: Themeparkfreaks