Het Wildpark van Han-sur-Lesse breekt records tijdens de Krokusvakantie!

Het Wildpark van het Domein van de Grotten van Han heeft deze Krokusvakantie meer bezoekers mogen verwelkomen dan ooit tevoren. De Belg koos opnieuw voor vakantie in eigen land. Een hoopgevend teken voor de rest van het seizoen.

 

Drie keer zoveel bezoekers

“We zijn erg tevreden met de resultaten van de Krokusvakantie” vertelt Kim de Lescluze, persverantwoordelijke Vlaanderen voor het Domein. “Normaal gezien komt het seizoen heel rustig op gang. Dit jaar was het meteen volle bak vanaf de eerste dag dat we open gingen. Op het einde van de week zullen we drie keer zoveel bezoekers voor het Wildpark hebben tegenover 2019! Ook de omliggende hotels en gites waren zo goed als volgeboekt. We hopen dat deze trend zich voortzet in 2021!”

 

Opgetogen terug naar huis

De Covid regels werden correct nageleefd, het mooie weer was van de partij en de dieren goed zichtbaar. Kim de Lescluze: “Het Wildpark is zodanig groot, dat afstand houden geen probleem is. De meeste bezoekers kozen trouwens voor de wandeling in de vrije natuur, om ongedwongen te kunnen genieten van de dieren. Ze keerden met een voldaan gevoel terug naar huis, en daar draait het uiteindelijk om!”.

 

Praktisch

Het Domein van de Grotten van Han, hartje Ardennen, ligt op 1 uur rijden van Brussel.

Het Wildpark is alle weekends van februari en maart geopend.

Bezoeken kunnen online gereserveerd worden via https://tickets.grotte-de-han.be/nl

De grotten en horeca blijven voorlopig gesloten door de coronamaatregelen. Er zijn wel enkele takeaway punten.

Vergeet je mondmasker niet, blijf in je bubbel en hou je aan de social distancing regels.

 

Meer info op: https://grotte-de-han.be/nl