Evermore Park klaagt zangeres Taylor Swift aan wegens titel album

Het Amerikaanse themapark Evermore Park heeft de Amerikaanse popster Taylor Swift aangeklaagd. De klacht komt er naar aanleiding van de naam van het laatste album dat Swift uitbracht. Dit album heeft de naam Evermore, dezelfde naam als het pretpark dus.

 

Evermore Park in de Amerikaanse staat Utah opende de deuren in 2018. Het park ligt ongeveer op een half uur rijden van Salt Lake City en draait rond een Europees fantasiedorp. Sinds Taylor Swift haar album Evermore uitbracht in december van 2020, ondervinden de eigenaren van het park allerhande problemen. Zo klagen ze onder andere aan dat pretparkbezoekers teleurgesteld zijn omdat het park niet rond Taylor Swift haar nieuw album draait.

Maar ook is Evermore Park verdwenen uit de bovenste zoekresultaten op Google wanneer er op Evermore gezocht wordt ten voordele van referenties naar het nieuwe album van Swift. De parkeigenaren menen een grote som geld te zijn misgelopen door de verwarrende titel van Taylor Swifts laatste album en eisen nu 37 miljoen dollar van de Amerikaanse zangeres.

 

Financiële problemen:

Maar Swift en haar advocaten zijn niet van plan om in te gaan op de eis van het themapark. Haar woordvoerder laat weten dat het Evermore Park al zware financiële problemen had van nog voor de uitgave van Swifts album. Vanaf juni 2020 zijn er ten minste vijf rechtszaken aangespannen tegen de Evermore groep door grote bouwbedrijven zoals Sunroc, AGC Drywall and Construction, Geneva Rock, Mountain Point Landscaping, EME Mechanical, Kreativ Woodworks en NFH Distributing (Beehive Brick and Stone). De bedrijven beweren dat ze tussen de 28.000 en 400.000 dollar tegoed hebben.

Utah Business zegt nog miljoenen dollars aan bouw-, monteurs- en landschapsarchitectuurkosten te moeten ontvangen voor de hele vallei die zie gebouwd hebben voor het park. De woordvoerster laat dan ook weten dat de ware bedoeling van deze rechtszaak door Evermore Park duidelijk zou moeten zijn.

 

Bronnen: edition, nu.nl