Europa-Park-podcast met zoon van Charlie Chaplin

In een tijd dat het culturele leven enorm beperkt is, brengt Europa-Park entertainment bij je thuis. Ian Jenkins, tweevoudig wereldkampioen kunstschaatsen en verantwoordelijk voor de shows in Europa-Park gaat in zijn podcast ‘Going Bananas’ ditmaal in gesprek met Eugene Chaplin, de vijfde zoon van de legendarische Charlie Chapin. De podcast gaat zaterdag 6 februari online en is geheel in het Engels.

 

Elke eerste zaterdag van de maand verschijnt er een nieuwe podcast over de showbusiness en het leven van internationale artiesten. In de vierde aflevering interviewt gastheer Jenkins, die zelf jarenlang overal in de wereld heeft opgetreden, de geluidstechnicus, stagemanager en documentairemaker Eugene Chaplin. De in Zwitserland wonende 67-jarige Chaplin vertelt over het bewogen leven van zijn wereldberoemde vader, de successen van zijn vader, zijn laatste jaren in Zwitserland en legt uit waarom zijn klassiekers ook na 100 jaar nog modern zijn. Eugene vertelt uitgebreid over zijn eigen grote liefde voor het circus en de toekomst van deze vorm van entertainment.

In de eerste drie afleveringen kwamen Lili Paul-Roncalli, Marc Terenzi en Peter Shub al aan het woord. De podcast ‘Going Bananas’ is te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Deezer, Stitcher, TuneIn, FYEO en AudioNow. De videocast is daarnaast te zien op YouTube.