Uitgelicht: Kids Spin – Skyline Park

Kids Spin is de jongste achtbaan in het Duitse pretpark Skyline Park. Deze achtbaan is van het type Spinning Coaster, waarvan het park nog een tweede, groter exemplaar heeft staan. De bouwers van de achtbanen zijn uiteraard wel anders. Deze Kids Spin is een achtbaantje voornamelijk bedoeld voor de jongere bezoekers van het park.

 

 

In 2017 opende het Duitse pretpark Skyline Park de kinderachtbaan Kids Spin. Deze achtbaan is van het type Spinning Coaster, gebouwd door de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Er is niet zo heel veel informatie te vinden over deze specifieke achtbaan, maar aangezien het gaat om een standaard model kunnen we aannemen dat de statistieken overeenkomen met gelijkaardige achtbanen.

De hoogte van dit model is 7 meter, de lengte is 113 meter. De snelheid ligt op 30 km/h. Over de baan rijdt een treintje waarin plaats is voor 16 personen.