Parc Fenestre opent in 2021 een nieuwe waterattractie

Het kleine Franse parkje Parc Fenestre zal dit jaar een nieuwe waterattractie openen. Bezoekers zullen voortaan plezier kunnen maken in een log flume. Het betreft een volledig nieuw exemplaar.Parc Fenestre is gelegen in La Bourboule te Frankrijk. Het pretpark biedt enkele familiale attracties aan waaronder botsauto’s, een paardjesbaan, parktreintje en een kleine vrije val toren. Blikvanger van het park is de achtbaan Cacahuète Express, gebouwd door Soquet.

Nadat het in 2019 een schommelboot Le Niouk Pearl opende, stelt Parc Fenestre dit jaar een log flume voor. De boomstamattractie krijgt de naam “T’es a bord”, in het Nederlands vertaald “T is aan boord”. De nieuwigheid zal gebouwd worden door het Italiaanse Technical Park. Vanaf wanneer we de attractie kunnen gaan ontdekken is momenteel nog onduidelijk.

Bron en foto: Parc Fenestre