Fotoalbum: Luna Farm – september 2020

Tijdens een grote pretparktrip doorheen Noord-Italië brachten een handvol Themeparkfreaks een bezoekje aan Luna Farm, een pretparkje dat gelegen is het grote winkelcentrum FICO World Eataly nabij Bologna. In Luna Farm vind je veel attracties die draaien, springen en vliegen, maar er is ook plaats voor videogames, virtual reality en zelfs feesten. De toegang is gratis, maar voor een ritje op één van de attracties moet er uiteraard betaald worden of je kan kiezen voor een polsbandje waarmee je de hele dag alle attracties kan uitproberen voor een vaste prijs. Luna Farm werd opgericht in samenwerking met de Italiaanse attractiebouwer Zamperla. We maakten een ommetje doorheen het imposante winkelcentrum en we maakten uiteraard maar al te graag een ritje op de achtbaan Formula Farm.