Après-Ski Party wordt nieuw Nederlands fun house in 2021

Ondanks de coronacrisis mogen de Nederlandse kermisfanaten toch enkele nieuwigheden verwachten op de kermissen in 2021. Zo zal de familie Meijer uit Apeldoorn uitpakken met een gloednieuw fun house die een wereldprimeur zal bevatten.

 

Police Departement van de exploitanten Koevoets en De Vries wordt niet het enige nieuwe fun house van Nederland. Ook Martin Meijer junior zal in 2021 uitpakken met een gloednieuwe attractie van dit type. De attractie krijgt de naam Après-Ski Party en moet tegen de zomer klaar zijn voor gebruik.

Met Après-Ski Party wil Martin Meijer junior het ultieme wintersportvakantiegevoel naar de kermis brengen. De nieuwe fun house zal erg groot worden met maar liefst 5 verdiepingen. Het paradepaardje wordt de allereerste dubbele glijbaan in een fun house ter wereld!

Momenteel is het Italiaanse bedrijf Gosetto bezig met de bouw van de attractie. Om de attractie te vervoeren zullen 3 transporten gebruikt moeten worden, waarvan er 2 geïntegreerd worden in de attractie. Après-Ski Party wordt 26 meter lang, 14 meter hoog en 7,5 meter diep.

 

 

Bronnen: Après-Ski Party, Kirmes & Park Revue