Nieuwe achtbaan Parc du Bocasse gaat de hoogte in

Het Franse pretpark Parc du Bocasse zal volgend jaar een volledig nieuwe achtbaan openen. De graafwerken lijken voltooid en de funderingen zijn gegoten, want de eerste supports staan ondertussen overeind. Het uiteindelijke resultaat wordt een Suspended Family Coaster van de Nederlandse fabrikant Vekoma.

 

Volgend jaar komt er opnieuw een achtbaan bij in het Franse pretpark Parc du Bocasse. Vekoma bouwt hier namelijk een van haar Suspended Family Coasters. Deze achtbaan is gelegen in het Dinosaurus gebied van het park en het park plaatste eerder al dinosaurussen op het bouwterrein waarmee ze het thema van de attractie bevestigde.

De bouwwerken gingen onlangs een nieuwe fase in. Na de graafwerken en het gieten van de funderingen gingen de eerste supports overeind en werd de noodtrap geplaatst onder wat de lifthill wordt.

 

Deze achtbaan zal een lay-out krijgen die vergelijkbaar is met de achtbaan Orkanen uit Fårup Sommerland. In het Deense pretpark verdwijnt de first drop onder een meer, hier zal de achtbaan onder de grond verdwijnen.

 

 

Bron en foto’s: Parc du Bocasse