Legoland Florida plant een grote uitbreiding van het park

Het lijkt er op dat Legoland Florida enorme uitbreidingsplannen heeft. Het park diende onlangs een bouwaanvraag in voor een volledig nieuw gebied met meerdere attracties. Voorlopig geeft het park hierop nog geen commentaar, maar op de aanvraag kunnen we alvast enkele nieuwigheden ontdekken.

 

Legoland Florida heeft een aanvraag ingediend om het park sterk uit te breiden. In totaal zou de uitbreiding bijna 18.500 vierkante meter moeten bedragen. Hiervoor offert het park een deel van haar parking op. Voorlopig heeft het park nog niets officieel bekendgemaakt, maar verwacht wordt dat ze het volgend jaar zullen doen, aangezien het park dan haar tiende verjaardag mag vieren.

Een thema voor het gebied blijft voorlopig gissen, maar men noemt het project voorlopig Project Venus. Op de bouwaanvraag zien we alvast een parcours voor een rondritje en een achtbaan staan.

Aangezien de nieuwe zone nogal afgelegen komt te liggen van het huidige park is het niet onwaarschijnlijk dat het hier gaat om een tweede park, of zelfs indoorgebied, dat een aparte toegang krijgt. Tenzij men via de backstage een doorsteek aanlegt naar het nieuwe gebied.

 

 

Bron: attractionsmagazine.com