Kings Island opent in 2021 het vakantiepark Camp Cedar

Naast het Amerikaanse pretpark Kings Island wordt momenteel gebouwd aan een vakantiepark, dat in 2021 moet openen. Het vakantiepark zal huisjes bevatten die men kan huren en staanplaatsen voor caravans en mobilehomes. De investering bedraagt zo’n 22 miljoen euro.

 

Camp Cedar zal de naam van het nieuwe vakantiepark worden, dat geopend wordt naast het Amerikaanse pretpark Kings Island. De opening van het nieuwe resort is gepland in het voorjaar van 2021 en zal 73 huisjes en 164 full-service caravanplaatsen hebben. Bovenop de 73 huisjes die dit jaar openen, staat er al een uitbreiding op de planning om nog 100 extra huisjes te bouwen.

Het project is eigendom van Small Brothers, LLC en Terra Firma Associates en zal via een uniek partnerschap en licenties worden beheerd door de Cedar Fair Entertainment Company, eigenaar van Kings Island. Camp Cedar wordt gebouwd op 50 hectare grond, die gelegen is op minder dan 1,6 km van de poort van Kings Island.

Naast de overnachtingsplekken krijgt het vakantiepark diverse restaurants, buitenzwembaden, vuurkorven, barbecueplaatsen, sanitair en verharde trottoirs. 

 

Bron en foto’s: Kings Island