Kermisfamilie Piontek pakt in 2021 uit met Fly Over

Ondanks de coronacrisis en de onzekere tijden van de kermiswereld, zal de familie Piontek een nieuwe attractie presenteren in 2021. Het gaat om Fly Over, een Starflyer die gebouwd zal worden door het Slovaakse AK Rides.

 

De Duitse kermisfamilie Piontek, die we kennen van de thrillride “Break Dance”, zal in 2021 uitpakken met een nieuwe attractie. Het gaat om een 40 meter hoge Starflyer die gebouwd zal worden door het Slovaakse bedrijf AK Rides. De Starflyer zal de naam Fly Over krijgen.

De attractie, met een bescheiden hoogte voor dit type, zal vervoerd kunnen worden met maar 1 transport. Dit is zeer compact en zal wat schelen in de transportkosten. Er is maar 1 andere kraan nodig om de attractie te kunnen opbouwen.

De bouwwerkzaamheden zijn al volop aan de gang. Piontek deelde al foto’s op hun facebookpagina van de attractie. De attractie moet haar première maken in het voorjaar van 2021 en zal 12 gondels hebben, goed voor 24 personen per rit.

Bronnen: Piontek, nordkirmes

Foto’s: Piontek