Walibi Belgium vergoedt tickets

Door de gezondheidscrisis heeft de site Walibi Belgium-Aqualibi de deuren vroegtijdig moeten sluiten. Het parkbestuur heeft daarom besloten om bezoekers die nog over ongebruikte tickets of geldige abonnementen beschikken, te vergoeden.

 

Het parkbestuur heeft besloten om alle geldige Walibi-abonnementen en –tickets, geheel of gedeeltelijk, terug te betalen:

  • Tickets met een geldigheid tussen 24 oktober en 8 november 2020 worden volledig terugbetaald.
  • De resterende waarde (berekend op basis van de aankoopdatum) van abonnementen voor Walibi Belgium of Walibi Belgium + Aqualibi wordt eveneens terugbetaald.

 

En Aqualibi ? Abonnementen die uitsluitend toegang bieden tot waterpark Aqualibi worden verlengd pro rato de uitzonderlijke sluitingsperiode, waarvan de duur tot op heden nog onbekend is.

 

Wat moeten bezoekers doen? 

Elke terugbetalingsaanvraag moet vóór 31 januari 2021 (middernacht) online worden ingediend via https://www.walibi.be/nl/covid-19/terugbetaling. Terugbetalingen zullen in februari 2021 plaatsvinden op de bankrekening van de bezoeker. De transactie vindt automatisch plaats.

We hopen onze bezoekers snel weer te verwelkomen en bedanken hen voor hun loyaliteit. We hebben volgend seizoen ook veel in petto voor onze bezoekers: een gloednieuwe zone met een indrukwekkende achtbaan, de hoogste en snelste van de Benelux.

Jean-Christophe Parent, CEO Walibi Belgium-Aqualibi

We blijven onze bezoekers voortdurend informeren via onze websites www.walibi.be en www.aqualibi.be. Naast de nuttige informatie, kan je er ook leuke verrassingen terugvinden! We kunnen iedereen alleen maar aanmoedigen om ze regelmatig te bezoeken.