Disneyland Paris neemt afscheid van Buffalo Bill’s Wild West Show

De dinnershow Buffalo Bill’s Wild West Show zal na 28 jaar stopgezet worden. Deze show was van bij de opening van het park te bewonderen, men kon tijdens een diner genieten van een echte western show met cowboys, Amerikaanse indianen en echte bizons.

 

Na 28 jaar neemt Disneyland Parijs afscheid van haar dinnershow Buffalo Bill’s Wild West Show. Deze show vond plaats in een grote arena die plaats biedt aan 1058 bezoekers. Tijdens de show kon je kijken hoe cowboys en indianen het Wilde Westen veroverden.

Spectaculaire stunts werden uitgevoerd, zoals een overval op een postkoets en vele anderen. Er kwam zelfs een kudde wilde bizons voorbijdraven, terwijl je een Texaanse BBQ verorberde.

Al iets langer geweten, maar nu ook officieel bekendgemaakt, is het feit dat ook de stuntshow: “Moteurs… Action!: Stunt Show Spectacular” wordt stopgezet in het Walt Disney Studio’s park. Bij deze show kon je genieten van stunts met auto’s.

De reden van de stopzetting van beide shows zou volgens een woordvoerder van het park beslist zijn om meer toe te spitsen op seizoensgebonden entertainment, waar volgens hem de bezoekers zelf ook om vroegen.

 

Bron en foto: Disney