Disneyland Anaheim gunt eerste blik op voertuigen Spider-Man darkride

Disneyland Anaheim toonde tijdens de virtuele IAAPA Expo de eerste beelden van het Avengers Campus gebied. Dit gebied staat in het teken van de superhelden uit de Marvel films en zou dit jaar openen, maar doordat het park sinds de coronacrisis nog niet kon heropenen, is ook de opening van dit gebied voor onbepaalde tijd uitgesteld. Toch gunde men een eerste blik op de voertuigen van de Spider-Man darkride.

 

In Disneyland Anaheim zou dit jaar het nieuwe themagebied Avengers Campus geopend worden, jammer genoeg kon deze opening nog niet plaatsvinden doordat het park gesloten moet blijven vanwege de coronacrisis.

In dit gebied zal alles in het teken staan van de superhelden van Marvel. Men zal op zoek gaan naar nieuwe superhelden, de zogenaamde Avengers. Zij zullen hier gerekruteerd en opgeleid worden, elke locatie van dit gebied draagt dan ook de naam van een van de Avengers. Aan hun hoofdkwartier zullen de superhelden de mensen begroeten. Al zijn ze wel op hun hoede, want de schurk Taskmaster zou een inbraak beramen.

 

Spider-Man darkride

De hoofdattractie van het gebied wordt Web Slingers: A Spider-Man Adventure. In deze darkride moet je de superheld helpen om kleine robots in de vorm van spinnen te verslaan. Onlangs gunde het park de fans een eerste blik op de voertuigen die gebruikt worden in de attractie en een stukje van het instapstation.

 

Ook Disneyland Paris werkt aan gelijkaardig themagebied

Ook het Studio’s park van het Walt Disney Resort in Parijs is momenteel bezig met de bouw van een gelijkaardig themagebied. In dit gebied zal dezelfde darkride komen, waardoor we ook een beetje een blik op de toekomst van dit park kregen. Verder wordt in Parijs de achtbaan Rock & Roller Coaster in een nieuw jasje gestopt. Het thema wordt de superheld Iron Man.

 

 

Bron en foto’s: Disney

Filmpje DLP Report