Voor het eerst Halloween bij DippieDoe met DippieBoe

Voor het eerst organiseert het Nederlandse pretpark DippieDoe een Halloween evenement. DippieBoe zal vooral gericht zijn op kinderen van 2 tot 12 jaar oud. Overdag kunnen de kinderen attracties doen en leuke Halloween activiteiten, om 18 uur komen er griezels het park binnen.

 

Op 23, 24, 25, 30, 31 oktober en 1 november 2020 vindt voor het eerste een Halloween evenement plaats in het kinderpretpark DippieDoe. Overdag zal het park een Halloweensfeer uitstralen en kan je heel wat activiteiten ontdekken als: een knutselplein, ballonnen tovenaar, dansshows, een tovertocht en een waar spookhuis.

Na 18 uur zullen er Halloween wezens doorheen het park lopen en zijn er meet & greets met lieve heksen, klunzige mummies en stoere piraten. Het park blijft op deze dagen geopend tot 21 uur.

 

Bron en foto: DippieDoe