Nigloland haalt alles uit de kast tijdens Nigloween

Elk jaar wordt in Nigloland alles opnieuw uit de kast gehaald tijdens Halloween. Ook dit jaar wil het park de bezoekers verassen met een dodelijk enge sfeer. Voor de 18de editie zal weer heel wat decoratie toegevoegd worden en komen er nieuwe shows.

 

Grandioze decoraties voor dit seizoen 2020

Elk jaar transformeert Nigloland het hele park om bezoekers te verbazen en onder te dompelen in de sfeer van het beroemde Halloweenfeest. Talloze soorten pompoenen zullen het park in oranje en zwarte kleuren tooien!

Het team heeft ook dit jaar weer hard gewerkt om grootschalige scenes te creëren. Philippe Hubert, de artistieke directeur van Nigloween, zorgt voor Halloweendecoratie op maat van het park. Hij werkt aan de creatie, fabricage en tenslotte de enscenering van de decors Twee decors zullen voor hem de geest van Halloween dit jaar goed uitstralen.

 

Vleesetende planten en kleurrijke pompoenen

Deze scène, gemaakt in 2018 bij de ingang van Nigloland, bevat een plantenthema die de mens proberen te overmeesteren. De decoratie wordt elk jaar verrijkt met nieuwe decoratiestukken, waardoor het nu een van de belangrijkste scènes van Nigloween is.

 

La bataille des chevaliers

Deze Halloween scene vindt je bij de vrijevaltoren Donjon de l’Extrême en het spookhuis. Hier zal je doorheen een tunnel moeten om het vlaggenschip te bereiken, het echte spookhuis. In de tunnel ontdekken bezoekers ridders die de strijd aangaan met gigantische spinnen.

 

Extra animatie

La Skeleton orchestra: Een orkest van skeletten speelt macabere deuntjes.

Les Feux De Camp:  Kampvuren doorheen het park zorgen dat de bezoekers zich gezellig kunnen verwarmen.

De Monsters: een vrolijke band die het park doortrekt met hun grappen die u verrassingen en onvergetelijke herinneringen garanderen.

 

Verlengde opening

Nigloland zal dit jaar geopend blijven tot 15 november, zodat zoveel mogelijk bezoekers kunnen genieten van deze kleurrijke periode. Het Park is geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur tijdens de weekends van 3/4 oktober, 10/11 oktober, 7/8 november, 14/15 november en woensdag 11 november en dagelijks van 17 oktober tot 1 november.