Belantis opent de poorten voor enge wezens in oktober

Ook bij Belantis zorgt de komst van de herfst dat het griezeligste seizoen van het jaar begint. Van 3 tot 31 oktober is het park volledig getooid in Halloweenversiering. Horrorfans kunnen op alle vijf zaterdagen van oktober de Halloweenspecial beleven met ruimere openingstijden van 10.00 uur tot 20.00 uur. Vanaf 16.00 uur dwalen vampiers, zombies, heksen en tal van andere bizarre personages door het park en maken het begin van de herfst tot een fantastische ervaring.

 

Vijf horrorervaringen bezorgen je kippenvel

Naast tientallen attracties opent Belantis vijf spectaculaire horrorlabyrinten voor verschillende leeftijdsgroepen van 4, 6, 12 en 16 jaar op alle vijf zaterdagen in oktober.

 

Familievriendelijk Halloween

 

Fantastische Wesen

Bij dit spookhuis zijn kinderen vanaf 4 jaar al welkom. De draak Fugomil heeft kinderen gekregen die beschermd worden door mythische wezens.

 

Düsterer Märchenwald

De redders van het sprookjesbos, de kinderen, krijgen een kristallen splinter van de gelaarsde kat, die ze ongeschonden naar de goochelaar moeten brengen zonder het pad te verlaten. Kinderen kunnen dit avontuur aangaan vanaf 6 jaar.

 

Horror Halloween

 

Grabkammer des Grauens

Tijdens opgravingen wordt een onontdekt graf gevonden. De niets vermoedende mensen die de tempel bezoeken weten niet dat er een vloek hangt.

 

Fluch des Imhotep

In de jaren dertig ontdekten wetenschappers een inscriptie van de bouwer Imhotep in de piramide die de meest verschrikkelijke van alle Egyptische vloeken oproept…

 

Irrgarten des Schreckens

Een voorheen onbekende vorm van de pest heeft het gebied onder het kasteel aangetast. De getroffenen worden wezens die nauwelijks menselijk meer zijn. Wie hier durft te komen, moet rekening houden met het ergste…