Kleine Halloweenvierders kunnen terecht bij The Little Villains in Mondo Verde

 

Update: dit event werd geannuleerd 

 

Ook al zullen volwassen dit jaar hun favoriete Halloween evenement The Villains moeten missen in Mondo Verde, kleine Halloweenvierder kunnen hier wel een evenement ontdekken volledig op hun gericht. The Little Villains vindt al voor de vierde keer plaats.

 

Op 17 Oktober 2020 om 18:30u opent Familiepark Mondo Verde de deuren, voor een leuke en spannende wandeling door het park. Op verschillende plaatsen in het park zullen er griezels en leuke Halloween activiteiten aanwezig zijn.

 

De jonge Halloweenvierders ontdekken in het park

De Trollenkoning

De Spinnentunnel met de vrolijke spinnenheksen

De magische boswereld van “Thra” -Fata Morgana

Star Wars doolhof

Sprookjes en Halloween karakters

De Spokendans

Kindergrime

 

Kinderen mogen op deze dagen ook verkleed het park bezoeken en een lampje meebrengen, maar zonder is spannender natuurlijk. Behalve de Halloween activiteiten kunnen ze ook plaatsnemen in de attracties, die geopend zullen zijn.

 

 

Tickets kopen kan je voor twee tijdssloten. Eentje van 18.30u tot 19u en eentje van 19u tot 19.30u. Een ticket kost € 16,50 per stuk.

 

Belangrijke COVID-19 voorwaarden

  • We vragen bezoekers thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen.

 

  • Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vragen onze bezoekers dit ook te doen. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent van de meest actuele richtlijnen, kun je het beste kijken op www.rijksoverheid.nl/coronavirus
  • We vragen bezoekers te allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot bezoekers van buiten hun huishouden, met uitzondering van jongeren tot 18 jaar onderling.
  • Bezoek The Little Villains zoveel mogelijk met je eigen huishouden/familie.
  • Mondmasker is verplicht in de eventuele wachtrijen en in de wachtrijen bij de Horeca locaties!