Holiday Park opent langste horrordoolhof van Europa

Geesten, zombies en demonen, zullen vanaf oktober weer kattekwaad uithalen in Holiday Park, volledig conform de huidige COVID-19 maatregelen.  Ook voor gezinnen met kinderen en natuurlijk voor die-hard horrorfans biedt het park dit jaar een spannend programma.

 

Zelfs als de populaire Fright Nights, het nummer 1 Halloween-evenement in de regio, dit jaar niet kan plaatsvinden, presenteert Holiday Park een nieuw en corona-proof horror-doolhof .

The Walk of Death  is het langste horror-doolhof van Europa. Op 31 oktober kunnen bezoekers hun ergste nachtmerrie ervaren en deze vervloekte plek vol zombies en huiveringwekkende personages betreden. Uitgerust met veel geluid, licht en speciale effecten, wordt een bezoek aan “The Walk of Death” zelfs voor die-hard horrorfans een uitdaging.

 “Bij de nieuwe Horror Maze is er extra aandacht besteed aan de naleving van de hygiënemaatregelen. We hebben een compleet nieuw concept ontwikkeld om de maze corona-veilig te maken.”, legt Markus Kissel, Park Manager bij Holiday Park uit. Het aantal tickets voor de openingsdagen van “The Walk of Death” is zeer beperkt. Tickets moeten daarom vooraf online worden  gereserveerd op  www.holidaypark.de .

 

Plezier voor het hele gezin: 

Holiday Park  biedt ook een betoverende Halloween-sfeer voor degenen die het liever minder eng ervaren. Vanaf oktober wordt het park gehuld in een gruwelijk mooi Halloween-gewaad, vol met honderden pompoenen, geesten en skeletten die de paden en attracties van het park sieren. “Gezinnen hoeven zich geen zorgen te maken dat kinderen onbedoeld bang worden. The Horror Maze is gescheiden van de normale parkactiviteiten ”, verzekert Markus Kissel, parkmanager bij Holiday Park.