Babyland – Amiland kondigt hoge zweefmolen aan als nieuwe attractie in 2021

Het Franse pretpark Babyland Amiland is van plan om komend seizoen een zeer hoge nieuwigheid te openen. Het gaat om een 32 meter hoge zweefmolen, die ons een prachtig uitzicht geeft op Saint-Pierre-Du-Perray en de omgeving.

 

Vanaf volgend seizoen zullen de bezoekers van het Frans Babyland – Amiland plaats kunnen nemen in een 32 meter hoge zweefmolen. Deze nieuwe attractie wordt geleverd door het Italiaanse bedrijf SBF-Visa Group.

Deze zweefmolen kan je een beetje vergelijken met ROX Flyer in Plopsaland De Panne, maar dan half zo hoog. Je neemt plaats in een van de 24 zitjes en draait als in een gewone zweefmolen in het rond, maar gaat ook omhoog. ROX Flyer werd gebouwd door Funtime.

 

 

Babyland – Amiland liet eerder ook al weten een nieuwe achtbaan te openen, die de nooit geopende achtbaan Jet vervangt. Het werd nadien stil rond dit nieuwtje, mogelijk de coronacrisis. We hopen dat de achtbaan verschoven is naar volgend jaar. Het zou gaan om een Mine Train achtbaan, die mogelijk ook door hetzelfde bedrijf geleverd wordt.

 

Bron en foto: Babyland – Amiland