Legoland Deutschland Resort viert vier weken lang Halloween

Voor het eerst viert het LEGOLAND® Deutschland Resort vier weken lang Halloween. Op zaterdag blijft het park open tot in de avonduren en biedt het geweldig entertainment voor het hele gezin met lichtprojecties en een betoverend en griezelig podiumprogramma. Afstand en veiligheid staan voorop.

 

Van 3 tot 31 oktober krijg je weer kippenvel in Legoland Deutschland. Voor het eerst zullen er vier weken lang heksen, spoken en vampiers rondlopen in de tien themagebieden versierd met duizenden pompoenen en maïs. Nog een nieuwigheid zijn de Halloween Nights. Elke zaterdag in oktober blijft het LEGOLAND Deutschland Resort langer open, zodat bezoekers tot in de avonduren van de spookachtige sfeer in het park kunnen genieten. Met griezelige en prachtige lichtprojecties en een betoverend griezelig podiumprogramma creëert LEGOLAND Deutschland hoogtepunten in het donker. Als acts zullen Tobi en magiër Florian Zimmer het publiek verbazen.

 

Land Der Ritter gebied wordt de verblijfplaats van spoken

Het Middeleeuwse gebied Land Der Ritter is de ideale plek om enge momenten te beleven. Je kan er een heks en pompoengeesten ontmoeten en de enge figuren volgen doorheen de gangen van het kasteel om te eindigen met een ritje op de achtbaan. Kleine spookjagers kunnen op schattenjacht gaan in het park. Wie de oranje Legosteentjes kan vinden krijgt hiervoor leuke Lego cadeautjes.

 

Griezelige overnachtingen tussen LEGO stenen

’s Nachts zijn kleine griezelfans niet enkel veilig voor spoken, maar kunnen ze ook bewaakt worden door dappere LEGO helden in hun slaap. In het uitgestrekte vakantiedorp van Legoland, direct naast het park, bieden vrolijk gekleurde themahuizen, prachtige kastelen en een piratengebied avontuurlijke LEGO-achtige accommodatiemogelijkheden. Bowlingbanen, een hoge touwenbaan, Pirate minigolf en tal van speeltuinen zorgen voor actie, zelfs nadat het park sluit. Eersteklas restaurants laten niet alleen de harten van kinderen sneller kloppen.

 

Tip: Kinderen die verkleed naar het park komen tijdens Halloweenweken ontvangen een gratis ticket voor het seizoen 2021.