Twee nieuwe familieattracties voor Rodel- und Freizeitparadies St. Englmar

Het Beierse Rodel- und Freizeitparadies St. Englmar breidt volgend seizoen haar attractieaanbod uit met twee familieattracties. Vanaf het voorjaar van 2021 zijn er een gloednieuwe kleine vrijevaltoren en een Jetski-molen te vinden.

 

Ook in deze tijden kijkt het Zuid-Duitse Rodel- und Freizeitparadies in Sankt Englmar naar de toekomst. Zo kondigde het park onlangs de komst van twee nieuwe familieattracties aan voor het voorjaar van 2021: een Jetski-molen en een kleine vrijevaltoren. Voor deze uitbreiding gaat het park wederom in zee met de Duitse fabrikant Zierer, die eerder ook de familieachtbaan Voglwuide Sepp leverden.

 

De interactieve Jetski-attractie wordt aangekleed om volledig op te gaan in de bosachtige en groene omgeving van het park, met de Jetski’s zelf vormgegeven als boomstammen. Over de aankleding van de kleine vrijevaltoren is nog niets bekend, maar waarschijnlijk wordt het thema in dezelfde lijn verder getrokken.

 

Zierer

Rodel- und Freizeitparadies St. Englmar is bij het grote publiek vooral bekend om hun unieke familieachtbaan Voglwuide Sepp van de lokale attractiefabrikant Zierer. Deze zogenaamde Rock Runner opende in 2016, is 755 meter lang en bereikt een topsnelheid van 60 km/u. De samenwerking met Zierer kwam tot stand omdat een van de eigenaars een oud-werknemer is van de Duitse fabrikant, die zijn droom achterna ging om zelf een attractiepark uit de grond te stampen.

 

 

Bron en foto: Parkerlebnis