Nieuwe glijbanen arriveren bij Rulantica

Met Rulantica opende het Duitse Europa-Park een waterpark. Dit waterpark opende nog maar dit jaar, maar zal volgend jaar al meteen een grote uitbreiding krijgen. Dit gebied krijgt de naam Svalgurok en zal een grote toren krijgen met negen glijbanen en tal van andere waterspelen. De eerste glijbaandelen kwamen ondertussen toe bij het park.

 

Bij het Duitse waterpark Rulantica is men volop bezig met de bouw van een eerste uitbreiding. Deze kan je vanaf volgend jaar ontdekken in het buitengebied. Het nieuwe gebied zal de naam Svalgurok dragen en meerdere glijbanen bevatten. Dit gebied vertelt het verhaal van de Svalgur-zeeslang, welke een prominente plek krijgt.

De eerste glijbaanonderdelen kwamen ondertussen toe. Er zullen in totaal negen nieuwe glijbanen ontstaan, die geleverd worden in 50 containers. Deze zijn afkomstig van het Canadese bedrijf ProSlide, dat wereldbekend is voor haar waterattracties.

Naast Svalgurok komt in het buitengebied ook een kindergebied. Snorri Strand is de naam van deze nieuwe speeltuin en neemt de kleintjes mee in de wereld van onze favoriete zesarmige octopus.

 

Bron en foto’s: Europa-Park