Bouwwerken nieuwe achtbaan van start bij Parc Du Bocasse

Het Franse pretpark Parc Du Bocasse begon onverwacht met graafwerken. Volgend jaar zullen we hier een nieuwe achtbaan kunnen ontdekken. Wat voor type deze baan precies wordt, blijft voorlopig gissen.

 

Parc Du Bocasse blijft verder timmeren aan de toekomst. Ondanks de coronacrisis en daarbij gepaard gaande periode van sluiting en ongetwijfeld minder bezoekers zal dit Franse pretpark volgend jaar uitpakken met een nieuwe achtbaan. Welk type achtbaan we hier mogen verwachten werd tot nu toe nog niet aangekondigd, maar Themeparkfreak Benjamin kon alvast foto’s maken van de werf, waarop graafwerken plaatsvinden.

Vorig jaar opende het park ook al een nieuwe achtbaan met Pirate’s Coaster, een single Helix baan van Preston & Barbieri. Dit jaar werd de oudere achtbaan Fort d’Odin voorzien van een compleet nieuw Viking thema. Deze achtbaan werd in 2004 gebouwd door de Franse fabrikant Soquet.

 

 

Foto’s: Themeparkfreaks