Fotoalbum: Holiday Park – juli 2020

Met hun Plopsa-FunCard in de hand konden Themeparkfreaks Sven en Jasper niet anders dan een dagje halt te houden in de Duitse Plopsa-vestiging Holiday Park. Op een warme zomerdag begin juli passeerden ze Haẞloch om onder andere de nieuwe Dino Splash uit te testen.

 

Meteen bij aankomst werd duidelijk dat het ondanks de gelimiteerde capaciteit een drukke zaterdag ging worden in het Duitse Holiday Park. Meteen de nieuwe Dino Splash uittesten zat er ook niet in want deze opende pas om 11u, dus dan maar langs de werf van het nieuwe Wickieland gelopen naar Sky Scream om vanaf daar ons rondje park verder te zetten. Om daarna door te wandelen naar de fantastische Expedition GeForce! Nog even de credit in Holiday Indoor meepikken, een rondje door het overvolle Majaland maken en dan naar de drukke waterattracties: de Wickie en Dino Splash. Ons volledige oordeel over de nieuwe Dino Splash vindt u hier terug. In onderstaand fotoverslag zijn enkele foto’s van onze drukke dag in Holiday Park te bekijken.